Pàgines d'informació diversa

1

1

dijous, 1 de març del 2012

Alumnes de l'ESO fan de mestres de jocs a primària!


Avui els alumnes de 2n d’ESO de l’assignatura optativa Jocs d’arreu del món s’han convertit, per unes hores, en mestres de jocs. I ho han fet després de preparar un seguit de jocs de tauler, de punteria i d’habilitat que han anat aprenent al llarg del crèdit i que avui han tingut cura de presentar als nens i nenes de 4rt de primària de l’escola Enric Grau Fontserè.
En sessions anterior, per parelles, van escollir un jocs que ensenyarien als nens de primària. Mínimament van haver de preparar-se la presentació, si era el cas saber explicar la procedència d’aquests jocs, saber-los descriure i estar atén a que els nens i les nenes entenguessin les seves explicacions. En total han estat 15 alumnes de 2n d’ESO i per 28 alumnes de primària acompanyats pels seus tutors, la Carme i el Josep M. i la Yolanda, la mestra d’educació física.
L’experiència ha estat molt enriquidora i gratificant. Els nostres alumnes han sabut explicar molt bé cadascun dels jocs i els han dinamitzat. Per una estona s’han adonat del difícil que a vegades resulta captar l’atenció de l’alumnat i saber explicar a cada nivell. El comentari general ha estat que els ha agradat molt però que en algun moment s’havien atabalat davant el neguit i els comentaris dels nens i les nenes –i mira que s’han portat bé!.
Per a mi, avui, els meus alumnes han estat vertaders mestres de jocs! Us felicito.
Trobareu més imatges en aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada