Pàgines d'informació diversa

1

1

dimarts, 13 d’octubre del 2015

Travessa pel Montsant

 

El passat dijous 8 i divendres 9 vam anar d'acampada a la Serra de Montsant. En aquesta ocasió van ser 45 el nombre d'alumnes, acompanyats de 3 professors, que van acampar al Càmping Montsant Park en 19 tendes de càmping.
 

La ruta, com ja és habitual dins de la nostra programació, va iniciar-se a les crestes de La Llena baixant ràpidament cap a l'ermita de Sant Bartomeu on vam esmorzar i vam iniciar el treball de camp, enguany, més que en altres ocasions, ens va interessar parlar de l'orografia del terreny -el relleu- i conèixer les causes de la fantàstica erosió que ens acompanya en tot el recorregut. També vam parlar de l'art romànic a partir de l'ermita de Sant Bartomeu, així com del repoblament de la Catalunya nova gràcies a la construcció dels monestirs.


Com cada any, un dels punts més divertits va ser travessar el pont de fusta damunt del riu Montsant i, evidentment, veure com alguns companys es banyaven a les Cadolles Fondes.


A la tarda a muntar tendes! i apa! comença el temps lliure per l'acollidor poble d'Ulldemolins, els jocs i el xivarri de la nit.

 
L'endemà, però, d'empeus que encara ens quedava arribar fins a Santa Magdalena i tornar al poble a fer un bon àpat a la Fonda Toldrà!



Activitat posterior

Recordeu que cada alumne, individualment, ha de presentar el seu dossier. Podreu despenjar-vos el dossier, en format PDF
La data límit per a presentar el dossier és el divendres 16 d'octubre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada