Pàgines d'informació diversa

1

1

dimarts, 25 d’octubre de 2016

Montserrat Ferrús Salvadó obté el 2n Premi del CETTEl Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB va inaugurar ahir el curs acadèmic 2016-2017 guardonant els millors treballs de recerca en Turisme, Hoteleria i Gastronomia d’alumnes de batxillerat de tot Catalunya. També va premiar el millor projecte final de Grau de Turisme del CETT-UB, i el millor projecte final de Cicles Formatius de Grau Superior en Turisme i Hoteleria.
La Fundació Gaspar Espuña-CETT anualment guardona els treballs d’alumnes de batxillerat per incentivar la recerca en el camp del turisme, l’hoteleria i la gastronomia i, d’aquesta manera, donar-lo a conèixer com un sector amb futur acadèmic i professional. Entre els 35 treballs presentats a l’edició d’enguany, els guardonats han estat alumnes d’un centre de Tarragona, un de Flix, i un de Lleida.
Miquel Àngel Pérez Sáez, de l’Institut Samuel Gili Gayà de Lleida, va recollir el primer premi pel seu treball “Vi de tina de pedra seca. Un vi extremadament català”. 
El segon premi va ser pel treball “La toponímia asconenca en l’obra de Carmel Biarnés i Andreu Carranza. Proposta de rutes literàries” de Montserrat Ferrús Salvadó, de l’Institut de Flix. En el treball es descobreixen els llocs que s’amaguen en els textos de Carmel Biarnés i Andreu Carranza, es recull la toponímia que s’empra, se seleccionen els textos més significatius, i es creen rutes literàries per a difondre el patrimoni històric, literari i cultural d’Ascó i de la Ribera d’Ebre. I “Una vida sense gluten a Tarragona”, de l’Anna Daniel Fuentes de La Salle Tarragona, va guanyar el tercer premi.
Els guardons i la lliçó inaugural van tenir lloc en el marc d’un acte que va reunir 300 persones en el Campus CETT-UB de Barcelona, entre alumnes i membres del centre acadèmic i diferents personalitats del sector turístic, com Gaspar Rosselló, vicerector de política acadèmica, estudiants i qualitat de la Universitat de Barcelona (UB); Albert Cortina, advocat i urbanista; Jordi Blanch, subdirector general de formació professional inicial i ensenyaments de règim especial de la Generalitat de Catalunya, Miquel Alsius, president del Grup CETT; Narcís Coll, president de la FGE-CETT; i Maria Abellanet i Meya, CEO del Grup CETT.
Trobareu més imatges en aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari