El Campus de Turisme,
Hoteleria i Gastronomia CETT-UB va inaugurar ahir el curs acadèmic 2016-2017
guardonant els millors treballs de recerca en Turisme, Hoteleria i Gastronomia
d’alumnes de batxillerat de tot Catalunya. També va premiar el millor projecte
final de Grau de Turisme del CETT-UB, i el millor projecte final de Cicles
Formatius de Grau Superior en Turisme i Hoteleria.
La Fundació Gaspar
Espuña-CETT anualment guardona els treballs d’alumnes de batxillerat per
incentivar la recerca en el camp del turisme, l’hoteleria i la gastronomia i,
d’aquesta manera, donar-lo a conèixer com un sector amb futur acadèmic i
professional. Entre els 35 treballs presentats a l’edició d’enguany, els
guardonats han estat alumnes d’un centre de Tarragona, un de Flix, i un de
Lleida.
Miquel Àngel Pérez Sáez,
de l’Institut Samuel Gili Gayà de Lleida, va recollir el primer premi pel seu
treball “Vi de tina de pedra seca. Un vi extremadament català”.
El segon premi va ser
pel treball “La toponímia asconenca en l’obra de Carmel Biarnés i Andreu
Carranza. Proposta de rutes literàries” de Montserrat Ferrús Salvadó, de
l’Institut de Flix. En el treball es descobreixen els llocs que s’amaguen en
els textos de Carmel Biarnés i Andreu Carranza, es recull la toponímia que
s’empra, se seleccionen els textos més significatius, i es creen rutes
literàries per a difondre el patrimoni històric, literari i cultural d’Ascó i
de la Ribera d’Ebre. I “Una vida sense gluten a Tarragona”, de l’Anna
Daniel Fuentes de La Salle Tarragona, va guanyar el tercer premi.
Els guardons i la lliçó
inaugural van tenir lloc en el marc d’un acte que va reunir 300 persones en el
Campus CETT-UB de Barcelona, entre alumnes i membres del centre acadèmic i
diferents personalitats del sector turístic, com Gaspar Rosselló,
vicerector de política acadèmica, estudiants i qualitat de la Universitat de
Barcelona (UB); Albert Cortina, advocat i urbanista; Jordi Blanch,
subdirector general de formació professional inicial i ensenyaments de règim
especial de la Generalitat de Catalunya, Miquel Alsius, president del
Grup CETT; Narcís Coll, president de
la FGE-CETT; i Maria Abellanet i Meya,
CEO del Grup CETT.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada