Pàgines d'informació diversa

1

1

dissabte, 23 d’abril del 2016

Jocs tradicionals per Sant Jordi

Per Sant Jordi a l’institut de Flix no hi poden faltar els jocs tradicionals. Un any més, malgrat les quatre gotes que van acompanyar tot el matí, l’alumnat va gaudir de més d’una quinzena de jocs tradicionals de les Terres de l’Ebre (el pitxell d’engany, trencar tupins, saltar i estirar corda, fer punteria amb caça fardatxos, futbol xapes, la rana...) i d’altres d’arreu d’Europa que hem anat coneixent en els darrers anys fruit d’intercanvis i projectes Comenius (sjoelbak, billar japonès, laberint vertical, passe frappe, marcar, planta de l’església, palet sur table...).

Enguany, per primer cop, van organitzar una competició d’estirada de corda entre classes i nivells. Les competicions eren en grups de vuit, nois contra nois, noies contra noies i, encara, una de mixta formada per 4 nois i 4 noies. També se’n va fer una entre professors i alumnes a la qual, lògicament, van guanyar els alumnes!!!!

I per acabar la festa, com és ja tradició, van organitzar una cursa de galledes en la qual alguns nois de batxillerat van donar la sorpresa en recórrer, sense aguantar la galleda, pràcticament la meitat de la pista de bàsquet!

El premi, però, se’l va emportar la Zahira que va donar una autèntica lliçó de com caminar amb una galleda al cap àgilment sense caure-li ni una gota!!! 
Felicitats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada